søndag 8. juni 2008

Paven - en tilrettelegger for pedofile

En av favorittløgnene til de religiøse er at vi ateister ikke har moral; De har derimot tilgang til selve kilden, i form av en selvmotsigende tekst funnet opp av ignorante ørkenbønder for 2000 år siden og stadig redigert av maktsyke opportunister siden den gang.

Det artige med moral er selvfølgelig hvor lett det er å kjefte på andre folk, mens man selv lever etter helt forskjellige regler.

Dette dokumentarprogrammet fra BBC forteller om folk som systematisk har blitt misbrukt av ansatte (dvs. prester og oppover) i den katolske kirke i sin barndom, og hvordan disse lovbruddene har blitt dysset ned og holdt hemmelig mens vatikanet har flyttet rundt på de skyldige for å skjule dem fra loven.

Det er få ting i vår verden som er så ille som pedofili - en av de overgrepene hvor jeg helt klart mener at dødsstraff er på sin plass. Men å skjule aktive pedofile fra loven og flytte dem til nye menigheter så de kan fortsette virksomheten sin? Dette er langt mer enn bare medvirkning, og her burde den katolske kirken strippes helt både for sin moralske autoritet og sine enorme rikdommer - som om noen pengesum kunne gjøre godt igjen de horrible handlingene "Guds menn" har utført på uskyldige barn.

Nok et bevis på at det ikke finnes noen som helst sammenheng mellom religion og moral - to konsepter som er helt uavhengige av hverandre!

Ingen kommentarer: