torsdag 12. juni 2008

Bruk stemmeretten… på internet?

For de av oss som har en nerdeside, er internet et sted hvor man kan få utløp for det meste, og oppdage en hel verden av folk som er like syke eller sykere enn deg selv. Diverse internet-fenomener herjer stadig kloden; Kjedelige saker som Hampster Dance har måttet vike plassen for fenomener som “Ate my balls”-epidemien, modifiserte tegneserier, rickrolling, dramatic chipmunk, All your base are belong to us, Bert is Evil, Goatse.cx, Chuck Norris facts, 2 Girls 1 Cup, Tourist Guy, Star Wars kid og mye mer. Her er det timesvis med god underholdning hvis man har dårlig sans for humor. Men for det meste er dette passiv underholdning – hva med oss som liker å late som om vi er litt mer aktive?

En tidvis forstyrrende trend er muligheten til å stemme på forskjellige ting – det har jo til tider blitt omtalt som et samfunnsproblem at unge mennesker legger seg ut på deiligst.no eller hotornot.com for å bli stemt på. Men hallo – dette er internet! Her har vi vesentlig sjukere ting å finne på! OBS, det finnes ting her som kan gjøre deg kvalm og rasende!

Du kan rangere hva du vil: Tattiser, turbaner, mustanger, lunch, bæsj, PCer, akvarier, mullets, nettverksdiagrammer, fjes, dverger (nede ser det ut til), downs, camel toes, spy, gassmasker (bare én, men likevel), parkeringer, likmaling i trynet, fiser og aper!

Men dette er selvfølgelig bare et lite utvalg av hva man kan kose seg med på nettet – har du noen websider, fenomener eller lignende som gjør at du ler så du raller? Legg igjen en kommentar!

Ingen kommentarer: