torsdag 30. oktober 2008

Når toleranse er en uting

Hørte på radioen at noen antar at 50-70% av voksne somaliere (mannfolk) i Norge stort sett sitter på ræva og tygger khat. Det er vel ikke urimelig å anta at disse er de samme 50-70% som regelmessig knivstikker nordmenn og så slipper straff. Heldigvis slipper de stort sett straff fordi de er utilregnelige og ustabile – da er jo alt lov.

Samtidig som dette foregår, kan vi i utenlandsk presse (da norsk media er for politisk korrekt til å dekke denne typen saker) lese om at en 23 år gammel kvinne i Somalia har blitt steinet til døde som følge av at hun ble dømt for utroskap – det som faktisk skjedde var at hun ble voldtatt. En lokal islamistisk leder fortalte at hun skammet seg veldig og ønsket å følge Sharia-loven og få sin rettmessige straff. I virkeligheten sparket og skrek hun og var livredd og ville komme seg unna – noe som førte til at et familiemedlem prøvde å komme hjelpende til, med sluttresultat at et barn ble skutt og drept.

Hvor lenge skal vi tolerere at disse primitive idiotene holder på slik? Det holder ikke å si at vi må godta at dette er deres kultur – menneskerettigheter går faktisk foran blind tro på en idiotisk religion startet av en pedofil og som holder store deler av verden tilbake i middelalderen! Vi må slutte å godta og tolerere oppførsel som dette fra utskudd som ikke har noe i siviliserte samfunn å gjøre, og slutte å late som om dette er VÅR skyld fordi vi ikke tar nok på følelsene til svina!

Det virker kanskje drastisk å forby islam, men jeg tror mer godt enn vondt hadde kommet ut av det. De som stadig kommer opp med unnskyldninger for religionen og sier at dette er folk med vrangforestillinger trenger å ta en titt på noen statistikker – når stort sett ALLE som utfører terrorhandlinger utenfor sitt eget land gjør det i Allahs navn, er det på tide å undersøke hva slags verdier og tanker man får av å bli hjernevasket med koranen.

Og hvis du synes noe av det jeg har skrevet over er rasistisk, får du ikke lov til å lese bloggen min mer.

Ingen kommentarer: