torsdag 9. oktober 2008

Idiotien vil ingen ende ta

Saera Khan sitter på Stortinget for AP, og har som sikkert alle har hørt fått en del pepper fordi hun har ringt en spåkone på folkets regning rundt 800 ganger, noe som kostet rundt 30 kroner minuttet i de tilsammen 133 timene hun var på.

En ting er at innvandrere på storting og i regjering kanskje nå begynner å få et litt frynsete rykte, etter at Mensa-kandidat Ramira Osmundsen stort sett ikke klarte å si et sant ord i hennes korte offentlige karriere.

En annen er idioter som dette her. Oi så solidarisk, da! Stakkars hun som bare har gjort litt feil og nå opplever en heksejakt av dimensjoner!

HALLO!?

Er det noen som virkelig blir sjokkert om det viser seg at “spåkona” som er ringt her er en bekjent som har levd godt på sin egen private bevilgningsordning fra stortinget?

Jeg gidder ikke å bruke mye tid på dette her; Det er for latterlig. En ting er den latterlige personen som har gjort det. En annen ting er de latterlige personene som prøver å forsvare det hun har gjort. Sitat fra VG-artikkelen:

“- Og det bare på grunn av at hun har konsultert en telemarketingtjeneste, sier Valland.”

Hva skal man si? Vi kommer ikke til å savne deg heller, Valland. At du i det hele tatt tør å ta i bruk ordet “bare” i en sammenheng diskvalifiserer deg fra å delta i noe som helst. Gjett hva som hadde skjedd med en vanlig dødelig som gjorde noe i nærheten av dette i jobben sin – skattesatan hadde kommet og tatt alt de eide!

Alle politikere (nei, ikke bare innvandrere, men de også, uten at det skal kalles rasisme) burde fotfølges av journalister og revisorer så lenge de har noen som helst autorisasjon til bruk av penger som ikke hører til dem privat!

Og når det er sagt – om det så ikke er grovt planlagt svindel inne i bildet, så burde alle som er dumme nok til å tro på spåkoner automatisk være diskvalifisert fra å være på Stortinget. Vi snakker tross alt om folk som skal bestemme over lover og regler her i landet. Jeg er oppriktig skremt.

Ingen kommentarer: