torsdag 16. april 2009

Der hvor omsorgen slutter og idiotien begynner

I går kom det frem en nyhet som for noen var lettere oppsiktsvekkende. Av overfallsvoldtekter (en liten andel, men langt fra alle voldtekter som foregår) anmeldt i Oslo de tre siste årene, var alle begått av ikke-vestlige innvandrere. Nei, ikke “Noen”. Ikke “Mange”. Ikke en gang “De fleste”. Alle. Hver eneste en. Skal det være overfallsvoldtekt, må det en utlending til, og han skal være ikke-vestlig!

Det hadde selvfølgelig vært lett å mene noe om dette. Det gjør jeg vel forsåvidt også, men det blir for enkelt. Vanligvis lar jeg ikke det stoppe meg, men det er et annet poeng jeg har planer om å komme til med tid og stunder.

Greit, at alle overfallsvoldtekter er utført av ikke-vestlige innvandrere betyr IKKE at alle ikke-vestlige innvandrere utfører overfallsvoldtekter. Det forstår alle. Akkurat som at det faktum at så godt som alle terrorhandlinger utført utenfor eget hjemland utføres av muslimer ikke nødvendigvis betyr at alle muslimer er terrorister. Vi forstår dette. Som er relativt sivilisert samfunn ser vi slike poenger. Hurra for oss.

Det som blir for idiotisk, er når Antirasistisk senter og SOS Rasisme går ut og mener at politiet skaper rasisme i Norge ved å gå ut med denne statistikken. De mener altså (slik jeg kan vurdere det) at sannheten må skjules sånn at vi bleikfeite, blåøyde nordmenn skal være lykkelig uvitende om det som faktisk skjer.

Jeg har et motforslag: Hva om de ikke-vestlige innvandrerne som er ansvarlige for dette slutter med overfallsvoldtekter? Ikke vet jeg, men kanskje det hadde vært et ENDA bedre tiltak mot rasisme? Helt greit at disse 41 overfallsvoldtektene (av ca. 16 000 totale voldtekter i samme periode) ikke skal blåses opp til å utgjøre hele smørja, men hemmelighold av slike statistikker er IKKE veien til å få oss til å ta imot de som er annerledes med åpne armer.

Det pipes også om at disse svina kommer fra traumatiske kår og kulturer med annet kvinnesyn enn vårt.

Aha.

Så hvite norske kvinne, når du blir overfalt og voldtatt, skal du vite at det er meget gode grunner til at dette skjer. Prøv å smile og gjør deg så tilgjengelig som mulig for din overgrepsmann. Husk å løfte litt på ryggen så han ikke blir kald på ballene hvis det trekker, og husk å fortelle hvor stor og sterk han er sånn at han ikke får vondt i selvtilliten sin, helst på hans eget morsmål.

Sorry, rasismejegere, her bommer dere stygt. Slutt å komme med unnskyldninger og bortforklaringer. Jag svina til de er fanget, hogg av dem kølla og send dem tilbake til jungelen der de kom fra. Fremst i køen for å arrangere dette burde innvandrere fra ikke-vestlige land stå, som tross alt er de som får lide nest mest for dette.

Ettersom vi bor i et samfunn hvor demokrati og talefrihet kun gjelder for de politisk korrekte, er det ikke akseptert å ha upopulære meninger. Nei, jeg mener ikke at vi burde hatt “SOS Antirasisme” og “Rasistisk senter” som sørget for å balansere debatten, men slik antirasistene sliter ut rasisme-uttrykket kommer det snart til å bli oppfattet som et hedersbegrep. Et rasshøl er et rasshøl, uansett hudfarge og andre variabler. Du trenger ikke å være rasist for å mene det, og det er det en del folk som trenger å få tvunget inn i den fargeblinde skallen sin.

1 kommentar:

Anja sa...

Som om jeg skulle sagt det selv-bare litt bedre:)