søndag 7. oktober 2007

Kitchen Holocaust

Okey, ingen ble sendt i ovnen, men i går var det endex for det gamle kjøkkenet. Vi sto på og herjet til naboene forandret husreglene og kom og fortalte at det ikke var lov til å banke eller drille etter kl. 15 på lørdager. Formannen hadde visstnok fått "flere telefoner", siden vi tross alt holdt på til 15:40 eller deromkring. Men det er greit, jeg skal ikke pusse opp utenfor tillatt tid. Mulig jeg må blåse litt støv ut av Cerwin Vega'ene, men ikke hamre og sånt..

Det kan virke som om noen har bodd i denne leiligheten før, muligens inkaer. Når stria på veggene ble dratt av, fikk vi se gamle symboler som tydet på at noen hadde feiret jul der før de pusset opp. Jeg kjøpte leiligheten i Mars 1996, så det er vel ikke usannsynlig. Her er litt av det vi fant:

juleoverraskelse juleoverraskelse2

Ellers var det mye oppspart raseri som kom ut der vi banket, bendte og slo for å knuse alt det gamle. To turer på Lindum, så var det aller meste vekk. Sånn ser herligheten ut akkurat nå:

revet_komfyrvegg revet_soylehjorne

revet_vaskeside moromedror

Så da er det bare å vente til det er lov å røre seg her i leiligheten igjen. Neste prosjekt nå blir vel å slipe vekk restene på vegger og i tak, jevne ut vegger, og så fjerne linoleumsgulvet. Da begynner det å nærme seg varmematter og støp! Joy!

Forresten, litt forsinket, her er et bilde av en av de nye gulvflisene:

gulvflis_sol_zero

Han koser seg i oktobersola med en Cola Zero nå, men snart føler han seg sikkert tråkka på.

LeChaim!

Ingen kommentarer: